Avoimet työpaikat

Taksinkuljettaja

Haemme nyt TAKSINKULJETTAJAA Heinävedelle ajamaan Kela-kyytejä että muita tilausajoja 24/7.

Haemme reipasta ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä, jolla on B- tai BC-ajokortti ja riittävä suomen kielen taito. Aikaisempi kokemus taksiajoista ja voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa katsotaan eduksi, mutta autamme tarvittaessa sen hankinnassa. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn, palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota nopeasti yhteyttä Taito Turunen, puh. 0400 242 405 / kotityo.turunen@outlook.com

Lue lisää

Siivooja Heinävesi

Hei sinä siivoustyön ammattilainen tai sellaiseksi haluava, tule meille töihin!

Etsimme kasvavaan joukkoomme aktiivista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä koti-, yritys- ja mökkisiivouksiin.

Arvostamme reipasta ja tarkkaa työotetta sekä halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus puhtaanapitoalalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alalla aloittava napakan asenteen omaava tekijä. Koulutamme työntekijämme huolella ja saat uusimmat työvälineet käyttöösi. Työ edellyttää ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle ammattimaiset työvälineet ja varusteet, vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä ja esitä lisäkysymyksiä. Lisätietoja ja hakemukset: Taito Turunen, puh. 0400 242 405 / kotityo.turunen@outlook.com

Lue lisää

Siivooja Valamo

Etsitkö vakituista työtä siivousalalta, tule meille töihin! Haemme kokoaikaista siivoojaa työskentelemään Valamon luostarin upeaan miljööseen.

Työtehtäviin kuuluvat yleisten tilojen puhtaanapito ja siistiminen sekä kerrossiivouksesta vastaaminen eri kiinteistöissä. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin työvuorolistan mukaisesti. Valamossa vierailee vuosittain noin 100 000 matkailijaa, pyhiinvaeltajaa ja opiston kurssilaista. Niinpä myös siivoustehtävät rytmittyvät sesonkien mukaan ja esimerkiksi kesä on kiireisintä aikaa.

Arvostamme reipasta ja tarkkaa työotetta sekä halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus puhtaanapitoalalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alalla aloittava napakan asenteen omaava tekijä. Koulutamme työntekijämme huolella ja saat käyttöösi uusimmat työvälineet. Työssä katsomme eduksi suomen sekä englannin kielen taidon.

Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa.

Tarjoamme sinulle ammattimaiset työvälineet ja varusteet sekä kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä ja esitä lisäkysymyksiä. Lisätietoja saat: Taito Turunen, puh. 0400 242 405 / kotityo.turunen@outlook.com

Lue lisää

Avoin työhakemus

Voit jättää Kotityö Turuselle avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja millaista työtä etsit. Työkokemuksestasi ja koulutustaustastasi voit kertoa erikseen niille varatuissa kohdissa.